- Achterhoekse wijnbouwers
“Onze wijnen maken we voor wijnavonturiers, wijnliefhebbers, genieters van wijn en fans van de Achterhoek.”
De Achterhoekse Oorsprong wijnen worden met passie en liefde gemaakt door de verenigde Achterhoekse wijnbouwers die… - Boer en Slager De Schelfer (biologisch)
“We maken van onze eigen mooie biologische varkens de lekkerste streekproducten in onze eigen slagerij.”
De filosofie van De Schelfer is lekker, puur en eerlijk. Lekker vanwege de authentieke smaak. Puur vanwege het weglaten… - Boerderij Groot Antink
"Jam maken zoals oma het altijd deed."
Boerderij Groot Antink is een familiebedrijf die momenteel gerund wordt door Ted Geerdinck. Eén van de bezigheden van Ted is het kweken van zacht fruit om hier op ambachtelijke wijze jam en… - Bonbonatelier Janson
“Een leven zonder chocolade, is een leven waarin iets belangrijks ontbreekt”
Ambachtelijke fairtrade chocolade en bonbons vindt u sinds 1996 bij Bonbonatelier Janson in het centrum van Zutphen. In de zaak van de heer Janson… - Brouwerij Rodenburg
“Er zijn bierdrinkers en bierdrinkers.”
De ene drinkt ‘gewoon’ bier en de ander is een liefhebber van ‘de gerstewijn’. Het is de tweede groep die we hier aanspreken. Want de speciale bieren van Brouwerij Rodenburg… géén afbeelding beschikbaar
Imkerij van WaardenburgDe hobby van imker Mario van Waardenburg is wat uit de hand gelopen. Hij heeft ongeveer 60 bijenvolkeren. Met een deel van deze volkeren reist Mario naar plaatsen waar op dat moment gewassen in bloei staan zoals bijvoorbeeld wilg,…
- Jerom's Delicate Snoeperijen
Jerom's Delicate Snoeperijen is onderdeel van Vive la Crêpe - een Franse Crêperie op locatie. Het begon allemaal met Jerom's Caramelsaus, deze werd voorheen gemaakt om te serveren op de crêpes en warme wafels in de mobiele…
- Kampioensbakker
Het bakkersvak zit Paul Berntsen in het bloed. Hij vormt al de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding deed hij op uiteenlopende plaatsen ervaring op met het vak, om in 1992 een bakkerij in Didam over…
- Mosterdmakerij De Braakhekke
Begin 2012 is Gerard Zoetbrood gestart met mosterd maken omdat zijn leverancier van mosterd plotseling was gestopt en hij en Janneke veel vraag kregen in onze bloemen- & streekwinkel in Harfsen naar lekkere ouderwetse…
- Van Rossum's koffie
Van Rossum’s Koffie is een koffiespeciaalzaak met specialty coffees
Het begin
Hoe kun je aantonen dat je weet waar je het over hebt en dat je verhaal klopt? Door naar Colombia te gaan, de boeren te bezoeken waar je je koffie… - Versboerderij Daalwiek
Versboerderij Daalwiek is een kaas- en zuivelboerderij met een breed assortiment Boerenkaas en zuivelproducten. Al deze producten worden op de eigen boerderij geproduceerd. Zij maken diverse soorten Boerenkaas en een compleet…