Ook voor Kerstpakketten en relatiegeschenken kunt u terecht bij AchterhoeksKado.nl.

 

Kerstpakketten2012-1222-ak20.jpg
Onze kerstpakketten worden voor u op maat gemaakt en er gelden geen minimale afnames voor deze feestelijke streekpakketten. Alle streekproducten zijn persoonlijk en met zorg geselecteerd. Dit zult u terug zien én proeven! Er zijn zelfs een aantal speciale kerstvarianten op de reguliere streekproducten. Denkt u bijvoorbeeld aan het Bronckhorster Scrooge bier of aan een koemelk lunchkaasje met truffel of speciale kerstbonbons.

Via ons e-mail adres info@achterhoekskado.nl kunt u een offerte opvragen voor uw Achterhoekse Kerstpakket. 


Relatiegeschenken
Een smakelijk alternatief voor een bloemetje of een flesje wijn zijn onze relatiegeschenken. Is er door een van uw medewerkers een fout gemaakt en moet er iets worden recht getrokken? Heeft u er een goede klant bijgekregen en wilt u als blijk van waardering een aardigheidje aanbieden? Of wilt u bestaande klanten warm houden met een geschenk?
Onze streekpakketten met Achterhoekse Streekproducten zijn bij uitstek geschikt als origineel relatiegeschenk. Wij kunnen zelfs indien gewenst uw bedrijfslogo verwerken in het pakket door bijvoorbeeld gepersonaliseerde bonbons toe te voegen of uw brochure te verwerken in het streekpakket.

Op deze website treft u verschillende mogelijkheden en voorbeelden voor uw Kerstpakket of relatiegeschenk, maar uiteraard is er in overleg nog veel meer mogelijk! 

© 2012 - 2023 AchterhoeksKado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel