Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

..... Kerstpakket naar keuze.

Onze kerstpakketten worden voor u op maat gemaakt en er gelden geen minimale afnames voor deze feestelijke straakpakketten. Alle streekproducten zijn persoonlijk en met zorg geselecteerd.  Dit zult u terug zien én proeven! Er zijn zelfs een aantal kerstvarianten op de reguliere streekproducten. 

Wilt u uw pakketten afzonderlijk laten bezorgen?  Wij zorgen dat het kerstpakket op tijd bij alle geadresseerden aankomt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen deze zelf uit te delen. Vanaf 50 pakketten bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Maak het persoonlijk: wij kunnen uw kerst geschenk voor u nog speciale maken door uw logo of kerstwens te drukken op chocolade. Te denken aan een doosje logo bonbons, een kleine kerstkrans met logo of een visitekaartje van chocolade met tekst en logo die wij in het pakket verwerken. Geen chocolade, maar liever een mooi kraft kaartje met u tekst aan het pakket? Natuurlijk kan dit ook!

Via ons e-mail adres info@Achterhoekskado.nl kunt u een offerte opvragen. Ook bent u altijd welkom om uw wensen met ons te bespreken, onder het genot van een kopje koffie.