Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Kookboek van de Achterhoek

€ 12,50 (inclusief 9% btw)
Aantal

Alle drank en spijzen in dit boek vormen een beeld van de vervlogen geschiedenis van het leven in de Achterhoek tot begin 20ste eeuw. Dit boek bevat meer dan veertig oorspronkelijke Achterhoekse recepten voor het ontbijt, middageten en avondeten zoals möpkes, arftensoep, Poddik-in-de-tromme en Garstensoep. Sommige recepten zijn -met behoud van het historische karakter- iets aangepast naar de huidige tijd.

Naast recepten komen ook verschillende Achterhoekse Streekproducten aan bod zoals Naegelholt en Dreuge Wos.

**Tip, dit boekje is per brievenbuspost te bestellen, hiervoor gelden lagere tarieven dan voor pakketten. In de winkelwagen bij 'Versturen binnen' selecteert u 'Brievenbuspost (platte artikelen tot 500 gram)'**

Uitgeverij: Het Zwarte Schaap