Inge Gerritsen Fotografie

“Mensen zijn het mooist als ze zichzelf zijn”

De meeste foto’s op deze webwinkel zijn, naar volle tevredenheid, gemaakt door Inge Gerritsen Fotografie een fotografe in Zutphen. Inge heeft de producten en pakketten met vakkundig oog, de nodige precisie en geheel naar wens vastgelegd op beeld. Vanzelfsprekend zijn deze foto’s net zo belangrijk als het product zelf. De beelden zijn immers de `etalage´ van de streekpakketten en –producten.

Inge Gerritsen is een fotografe die ook een passie heeft voor het fotograferen van zwangerschap, newborn, baby’s, kinderen, gezinnen en families.

Op haar tiende verjaardag kreeg zij haar eerste compact-camera en vanaf dat moment was ze in de ban van de fotografie. Altijd vergezelde haar camera haar, waar ze ook naar toe ging. In 2009 heeft ze besloten van haar hobby haar beroep te maken en is ze de Vakopleiding aan de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn gaan volgen. In september 2010 heeft ze de Vakopleiding met succes afgerond. Verder ontwikkelt zij zichzelf door het geregeld volgen van workshops, het lezen van vakbladen en natuurlijk door veel te fotograferen.

Klik hier om naar de website te gaan van Inge Gerritsen Fotografie.