Kampioensbakker

Het bakkersvak zit Paul Berntsen in het bloed. Hij vormt al de vijfde generatie bakkers binnen de familie. Na zijn bakkersopleiding deed hij op uiteenlopende plaatsen ervaring op met het vak, om in 1992 een bakkerij in Didam over te nemen. Binnen de kortste keren werd hij uitgeroepen tot kampioen van Nederland en later tot (bijna) bakkerij van het jaar. Sindsdien noemt Berntsen zich met recht de Kampioensbakker.

Een smakelijk koekje in de vorm van onze eigen Achterhoek. Dat is het Achterkoekje; een idee van Arie Ribbers, uitgevoerd door Paul Berntsen en collega-bakker Henry Scholten met ondersteuning van smaakspecialist René Geurts. Onder meer Doesburgse mosterd, pepers, laurier, anijs en kardemom geven het koekje zijn karakteristieke smaak. 

 

Klik hier om naar het online assortiment van de Kampioensbakker te gaan.

Klik hier om de website van de Kampioensbakker te bezoeken.